[img]/img/nieuws/IMG_9817A.jpg[/img]

Wat zijn Sven-Erik en ik trots op onze toppers van U10-1!!! Bij deze willen we ze nogmaals feliciteren met het behalen van een geweldige tweede plaats in de competitie, waarbij we willen vermelden dat een aantal van de kids hun eerste seizoen speelde!

10 april 2010 was DE dag voor U10-1: DE kampioenswedstrijd UIT tegen Lokomotief U10 werd om 12.15 uur gespeeld ! Na een heel spannende wedstrijd waarin iedereen enorm haar of zijn best heeft gedaan, en alle ouders aan de kant met spandoeken en toeters ons aanmoedigde, verloren we uiteindelijk toch…

Na de teleurstelling verwerkt te hebben, hebben we toch een groot feest gevierd met heuse medailles, een taart met teamfoto, champagne en bloemen!! En je mag het navragen … ONS feest was groter dan dat van Loko!!!

Als wij de foto’s bekijken dan genieten we nog steeds met volle teugen van jullie allemaal: Larissa, Julian, Megan, Jelle, Eva, Luke, Milou, Jesse, Renee, Max en Noa: BEDANKT voor het leuke jaar en veel succes volgend seizoen in U10 of U12 !!

Groetjes,
Sven-Erik en Simone
Trainers U10-1