De laatste maand zijn er weer bergen werk verzet om het nieuwe basketbalseizoen voor te bereiden. In dit verband willen toch wel graag even Jaap de Kok noemen, die zich als nieuw bestuurslid zonder enige voorkennis nogal heldhaftig in een rijstebrij van administratieve handelingen heeft gegooid. Je staat er versteld van wat een werk er komt kijken bij het regelen van – zo lijkt het – een paar scheidsrechters. Alsof dat niet genoeg was schreef hij ook nog een paar noodzakelijke rapporten en zorgde hij er samen met Pieter Botman voor dat de jeugd het komende seizoen goed in de nieuwe ballen zit. U leest er meer over in deze BVL Nieuwsbrief.

Nog even en het seizoen zit er weer op. Een roerig seizoen, maar wel een met een goed einde. Hoewel? Veel is nog onzeker en er staan allerlei nieuwe ontwikkelingen op stapel, zoals een intensieve samenwerking met zusterverenigingen in Leiden en Oegstgeest. Willen we de jeugd op termijn iets kunnen bieden, dan zijn we als BV Leiderdorp alleen simpelweg te klein. Vervelend, maar moeilijker dan dat is het niet. Ook zullen we de vereniging financieel gezonder willen maken (de sponsorcommissie zoekt nog mensen, dus wat let jullie?), een teer punt dat ongetwijfeld voor de volgende ALV op de agenda komt.

Wat de BVL Nieuwsbrief betreft, die gaat er de komende maanden tussenuit en pakt de draad weer op na de zomervakantie. Als er geen wedstrijden zijn vallen er ook niet zo geweldig veel spannende dingen te melden. In elk geval hebben wij na twee e-nieuwsbrieven het hele proces wel in de vingers, dus zodra het nieuwe seizoen begint staan we zeker voor jullie klaar. Nu we het toch over klaarstaan hebben: zonder kopij van de leden sterft de BVL Nieuwsbrief snel een schone dood. Zoals jullie benieuwd zijn naar wat er in de club leeft, zijn de leden van het bestuur benieuwd naar wat er bij de leden leeft. Heb je dus iets te melden, stuur dan je verhaal naar pr@bv-leiderdorp.nl en je krijgt zo snel mogelijk bericht dat we het gaan plaatsen. Voor aanlevering van een stuk hoef je maar een datum in je hoofd te houden, die trouwens ten opzichte van het originele plan is verlengd tot de 20e van iedere maand. De deadline voor de volgende nieuwsbrief is dus 20 augustus. Maar eerst maar eens een beetje uit ons dak op 5 juni. Tijdens de verenigingsdag.