Ja, een nieuwsbrief. Omdat we denken dat er wel iets te verbeteren valt aan de communicatie binnen de club. Het is echt niet zo dat iedereen alles moet weten, maar af en toe een beetje meer inzicht in wat er allemaal speelt en wat er allemaal moet gebeuren, dat is beslist nuttig.

Daarbij is het niet de bedoeling dat een klein clubje mensen iedere maand weer moet proberen die nieuwsbrief te gaan vullen. Dan is de lol er namelijk snel af. Dit is ook jullie nieuwsbrief. Dus heb je iets te vertellen, moet er iets van je hart of was die wedstrijd van laatst weer geweldig (of knudde)? Stuur je verhaal naar pr@bv-leiderdorp.nl en je krijgt zo snel mogelijk bericht dat we het gaan plaatsen.

Wat kunnen de lezers van ons verwachten? Daar kunnen we kort over zijn: zo veel openheid en transparantie als maar kan, ook over minder leuke dingen. We hopen natuurlijk dat dit een wisselwerking op gang brengt. Want dat is de eigenlijke bedoeling van deze nieuwsbrief: hoe komen we van het ik-gevoel weer naar een wij-gevoel?

Voor aanlevering van een stuk hoef je maar een datum in je hoofd te houden: de deadline is de 15e dag van iedere maand. Als je nog meer wilt weten kun je ook de verantwoordelijke redacteur (we zitten voorlopig met een eenmansredactie) aanschieten. Dat is Koen Donker van Heel, de vader van Lodewijk (U12) en Emma (U10). Doen!