Als je het stuk Het voortbestaan van BVL van onze penningmeester Gerard van Zwieten leest kun je twee dingen doen. De boel erbij neergooien of met extra energie ertegenaan. Wij hebben nadrukkelijk voor het laatste gekozen. De BV Leiderdorp is in 1973 opgericht en we zijn vast van plan om tijdens het veertigjarig jubileum in 2013 glimlachend terug te kijken op een roerige en spannende tijd. Die toevallig wel het beste in onze vereniging naar boven haalde! Het maakt niet uit wat je bijdraagt, het maakt uit of je iets wilt bijdragen, ieder op zijn of haar eigen manier. Dat kunnen ook voor de meeste mensen onzichtbare maar dus echt broodnodige dingen zijn. Zo sponsorde Bouwbedrijf Huurman uit Leiden de deuren van de ballenkasten, inclusief hang- en sluitwerk. Marcel Boer voerde het karwei uit. Voor de club.

Financiële nood betekent dat we creatief moeten zijn. Dat kun je natuurlijk mensen geld uit de zak kloppen noemen en dat is het ook, maar dan wel met een open vizier. Op dit moment hebben we het als BV Leiderdorp gewoon nodig.

Eén van de initiatieven van de Sponsorcommissie in oprichting (nou ja, formeel is die commissie al actief, maar we zoeken hier nog meer mensen voor!) is het initiatief Vriendje voor een Tientje. We vragen vrienden, familie en oud-leden die de club een warm hart toedragen om tientjevriendje te worden en zo de BV Leiderdorp te ondersteunen. Wat krijgt u daarvoor terug? Naast eeuwige roem is dat een vermelding als donateur in de digitale nieuwsbrief en op de website van BV Leiderdorp. Stelt u er prijs op de digitale nieuwsbrief voortaan te ontvangen? Dat kan! Stuur dan een mail naar vriendjevooreentientje@bv-leiderdorp.nl. Ook tientjevriendje worden? Maak dan uw bijdrage over op RABO 33.56.57.117 t.n.v. Vriendje voor een Tientje BVL. Doen! De club is dankbaar voor iedere bijdrage.