Het seizoen mag dan wel op zijn einde lopen, maar qua activiteiten wordt het alleen maar drukker op de vereniging. Sinds een aantal maanden zijn we met een activiteitencommissie bezig om leuke dingen voor onze leden te organiseren. De activiteitencommissie bestaat uit Pieter Botman, Simone van Meurs, Wim Kagie, Gijs de Weerd, Mariska Zegveld, Ilse Bijleveld en Maaike Klompmaker. We zijn met de jeugd al naar de Mystery Golf met aansluitend een basketbalwedstrijd geweest, een supersucces was dat. Voor de komende maanden hebben we ook grootse plannen!

Zo is er in mei een aantal dinsdagen waarop iedereen welkom is om tegen iedereen te komen basketballen. Op 5 juni is de jaarlijkse verenigingsdag. Van 13.00 tot 16.00 gaan we basketballen, gevolgd door een BBQ en een feest in de Bloemerd tot laat. Inschrijven voor de BBQ kan via activiteiten@bv-leiderdorp.nl. De BBQ kost 10 euro per persoon vanaf 12 jaar en 5 euro per persoon onder de 12 jaar. Het thema is Legendarische Striphelden.

Op [b]27, 28 en 29 augustus[/b] gaan we met de U10, U12 en U14 leden op [b]jeugdkamp[/b]. Het wordt een week vol leuke activiteiten en veel gezelligheid. Inmiddels hebben al ongeveer 32 leden zich ingeschreven, dus dat belooft al wat. Mocht je alsnog meewillen, stuur dan snel een mailtje naar mariskavanzegveld@gmail.com

Groeten,

Namens de activiteitencommissie,

Pieter Botman