Bridget Yoerger en Zera Butter zijn zondagmiddag in de prijzen gevallen tijdens het All Star Gala. Dat werd gehouden in het Rotterdamse topsportcentrum.
Ze waren niet de enige speelsters van Wereldtickets.nl. Willemijn Kallenberg en Maxime Essenstam vertegenwoordigden (Jong) Wereldtickets.nl in de U20-wedstrijd. Butter en Yoerger deden mee in het echte All Star-duel.
Op zowel Zera als Bridget bleken door speelsters, coaches en internetters zoveel stemmen uitgebracht, dat beiden een plekje in het officiele All Star Team 2010 kregen toebedeeld. Daarnaast ging de titel ‘Rookie’ (talent) van het jaar eveneens naar Butter.
Het bestuur van stichting Topbasketbal Leiderdorp feliciteert de meiden met de diverse titels. En Ed maakte wat foto’s.

[img]/img/nieuws/tweetje.jpg[/img]

[img]/img/nieuws/drietje.jpg[/img]

[img]/img/nieuws/zeercharles.jpg[/img]