Ook de tweede wedstrijd binnen een week tegen Pro Build Lions ging voor Wereldtickets.nl verloren. In de Bloemerdhal werd het zaterdagavond 60-79. Een zege voor de bezoeksters die wat groot uitviel, maar zeker niet onterecht was. De kampioenskandidaat uit Landsmeer schoot met scherp, maakte zeker in de beginfase opvallend weinig fouten en is momenteel gewoon verder dan de Leiderdorpse thuisploeg.
Daarbij bleef spelverdeelster Zera Butter langdurig aan de kant met een onwennige knie. Wel leuk was de aanwezigheid van Jon Dahl Tomasson op de tribune die naar de verrichtingen van zijn schoonzus Julie Kongeskov kwam aanschouwen.
Wereldtickets.nl blijft, achter de topploegen uit Den Helder en Landsmeer, deel uitmaken van een clubje achtervolgers dat strijdt om de derde positie in de eredivisie.
Of Wereldtickets.nl voor die hoge klassering in aanmerking komt, wordt de komende drie wedstrijden duidelijk. Drie duels tegen de drie laagst geklasseerde teams in het stand. Zaterdag op bezoek bij Lely in Amsterdam, de dinsdag daarna gaat het naar Das in Delft en de zaterdag die daar weer op, komt hekkensluiter Grasshoppers naar de Bloemerdhal. Voor de meest enerverende regionale derby in het vrouwenbasketbal.