Wereldtickets.nl heeft de halve finale bereikt in het nationale bekertoernooi. In Amsterdam werd vrijdagavond eenvoudig gewonnen van promotiedivisionist US Amsterdam: 40-77. Dat maakt de prestatie van het behalen van de laatste vier er niet minder om en mag na anderhalf jaar eredivisie gerust een groot succes worden genoemd.
In de Amsterdamse Apollohal was de Amerikaanse Bridget Yoerger opnieuw topscoorster met 25 punten en 19 rebounds. Zera Butter volgde met 21 punten op de voet. Richelle van der Keijl zat met twaalf punten ook nog in de dubbele cijfers. Judy Wright scoorde zes punten, maar had met acht assists en zeven steals toch ook een aanzienlijk aandeel in de overwinning.
In de halve finale wacht een veel meer geduchte tegenstander, ProBuild Lions uit Landsmeer. Wanneer dat uitduel wordt afgewerkt is nog onbekend.