In de wedstrijd tegen Probuild Lions MU16 zat Dominique van den Bosch al na anderhalve minuut aan de kant. Coach Kallenberg wisselde haar omdat zij reeds twee persoonlijke fouten achter haar naam had staan. Toen zij vanaf de tweede periode weer echt mocht meedoen aan de wedstrijd groeide zij uit tot de uitblinkster van de wedstrijd. Met een 100% veldscore en een loepzuivere double-double, was het meer dan terecht dat zij in de laatste minuut een applauswissel kreeg toebedeeld. De wedstrijd zelf was er overigens een, waarin het bolwerk MU16-team alleen in de eerste periode moeite had met de Noord Hollandsen.

Probuild Lions speelde fysiek scherp op de bal en daar hadden de jonge meiden van Lokomotief aan het begin van de wedstrijd toch moeite mee. Er werd te gehaast gespeeld waardoor er ook veel te veel balverlies werd geleden. Juist door het wat chaotische spel konden de Noordhollandsen in de wedstrijd blijven en zelfs even op voorsprong staan (13-17). Door scores van Lisa van der Water was de schade aan het eind van de eerste periode weer ongedaan gemaakt: 19-19.
In de tweede periode zette Dominique van den Bosch de toon voor de verdere wedstrijd. Inside was zij niet te stoppen, waardoor ook outside mogelijkheden onderstonden voor de overige speelsters en werd een eerste verschil al in de eerste minuten van de tweede periode gemaakt (35-23). De genadeslag bleef nog even uit, omdat het bolwerkteam toch nog even verviel in rommelig spel, waardoor de ruststand (44-30) nog alles open liet. Coach Ton Kallenberg had erom gevraagd de wedstrijd nu zo snel mogelijk te beslissen en dat gebeurde. Leonie Jansen, Dominique van den Bosch en Eveline Kallenberg draaiden op volle toeren en binnen enkele minuten sprong de stand naar 63-32 en was de wedstrijd gespeeld.
Na 78-39 in de vierde periode werd er even wat rustiger gespeeld, maar toen er aan het eind van de periode nog even gas werd gegeven en Asa Kantebeen, Simone Cramer en opnieuw Dominique van den Bosch met scherp schoten, kwam de 100 punten grens vlak voor tijd nog even in het vizier. In de laatste aanval werd deze net niet meer gehaald: 97-54.
scores: Dominique van den Bosch (27 p; 12 reb); Simone Cramer (15), Eveline Kallenberg, Lisa van der Water en Leonie Jansen (allen 10), Asa Kantebeen (9), Jess Hunt (8), Kiki Schollaardt (4), Katie Gout en Rosanne Gilden (beiden 2), Robin Clement (dns)