Ook dit keer wordt het een kort verslag. Misschien is 3 oktober een alibi, maar de mannen van BVL gaven vandaag (zondage 4 oktober) niet thuis ! Alleen de eerste periode ging het goed tegen de tegenstander, waar we al wat jaartjes tegen spelen en die we toch heel goed kennen qua spel, maar in de 2e periode kwam de knik niet alleen in Mark zijn enkel (gelukkig de schade lijkt beperkt), maar ook in het spel van BVL. We gingen juist mee in het spel van Loko, in plaats van onze eigen aanval te spelen en ja, dan speelt Loko – bij voorbaat – een gewonnen wedstrijd, te vaak gingen we nu – het liefst in ons eentje – een kans forceren, wat uiteraard mislukte, want als er één team heel goed dit weet te verdedigen en de fundamentals goed beheerst, dan is dat deze tegenstander wel, dus volgde de ene break op de andere en het zat de wedstrijd er voor BVL gauw op! Van een 20 – 17 stand na de eerste periode stond het 55 -24 met rust. Na in de rust een aantal zaken doorgenomen te hebben ging het in de 3e en 4e periode “iets” beter maar nog steeds liet BVL zeer nerveus spel zien en gingen we tegen het einde ook meer mee rennen en vergaten we weer heel snel om na te denken over hoe een press breaker ook al weer ging en hoe we een lange aanval zouden moeten opzetten. De wedstrijd eindigde in 91 – 38  . Deze uitslag is veel te groot en de U16-1 mag zich zeker schamen voor dit resultaat, dit kan EN moet volgende week beter heren !!
f
[i]Scores:[/i] Tycho (9), Robin en Floriaan (5), Danish en Luuk (4), Mark (3) en Marco, Alberto, Michiel en Jelle (2)