In vernieuwde samenstelling heeft Wereldtickets.nl een trainingskampje in België met een zege afgesloten. Tweedeklasser Knokke-Heist kon zondag, in een zaal in Westmalle, maar een helft partij geven om vervolgens met 39-62 te verliezen. Het was een eerste kans voor trainer Joris Zandbergen om zijn nieuwe speelsters aan het werk te zien. Dat viel hem bepaald niet tegen.
Wereldtickets.nl is voor komend seizoen versterkt met Jessica Hoek (Leiden), de Deense Julie Kongeskov, Bridget Yoerger uit de VS, Linda Appers (Rotterdam)en op het laatste moment is daar de Hongaarse Rita Sardi bijgekomen. Zij is nog op proef, maar volgens Zandbergen blijft ze voorlopig bij de ploeg.
De komende weken wordt de trainingsintensiteit opgevoerd, volgen nog enkele oefenwedstrijden om eind oktober aan het echte werk te beginnen.