Na de MU18 heeft ook het meisjesteam U16 van BV Leiderdorp het kampioenschap behaald. De ploeg van trainsters Jeana Hoffman en Vanessa Wilt en coaches Paul Broers en Joris Zandbergen behaalde de titel zonder zelf in actie te komen. Concurrent Green Eagles ging op de slotdag onderuit tegen Leiden.
Daardoor bleek de nipte winst van BVL bij Leiden een week eerder plots van grote waarde. Leiderdorp speelde in hun laatste duel niet groots en keek lang tegen een achterstand aan. Maar door een opleving in de slotfase haalden de MU16 toch nog een krappe overwinning binnen, en die punten waren dus goud waard.
De medailles en de beker werden in de trainingszaal uitgereikt aan Lidwien Arndt, Myrenka Bik, Yara van Boven, Lotte Broers, Manon de Canne, Amelia Nzau, Clotide Nzau, Cella Pakasa, Tessa de Rooij en Simone van Tongeren.

[img]/img/nieuws/kampioen_MU16 big.jpg[/img]