Dat was een partijtje op snel te vergeten. Mede daardoor pas nu de eindstand en scores van het thuisduel met de vrouwen van Den Helder. Het werd afgelopen donderdag (9 april) in de Bloemerdhal 53-86. Vanessa Wilt was weer eens topscorer aan Leiderdorpse kant met vijftien punten, Zera Butter maakte er twaalf en Jeana Hoffman tien.
Over Hoffman gesproken; ze heeft de laatste weken regelmatig bezoek van diverse familieleden. Op de foto staat links een inmiddels alweer naar de VS vertrokken zus. Daar is een andere voor in de plaats gekomen evenals tweelingzus Jenna. Op de foto midden en rechts: Jeanna en Jenna, maar dat kan heus ook omgekeerd zijn.

[img]/img/nieuws/hoffmannentjes.jpg[/img]
(Driewerf Hoffman)

Terug naar de wedstrijd tegen de gedoodverfde landskampioen uit de kop van Noord Holland. Die ingecalculeerde nederlaag vormde het begin van wat een bijzondere slotweek van het seizoen moet gaan worden. Woensdag, uit bij Grasshoppers in Katwijk, wordt de strijd om (het ontwijken van) de laatste plaats in de eredivisie uitgevochten. En zaterdag is ieder BVL-lid uitgenodigd op het slotfeest. Dat begint met de laatste wedstrijd van het seizoen, in eigen hal tegen Lely uit Amsterdam. Daarover later deze week meer. In ieder geval heeft het als thema ‘rood’ gekregen en daar kan bij het uitzoeken van de kleding voor die avond alvast rekening mee worden gehouden.

[img]/img/nieuws/18:4duel.jpg[/img]