Met de complimenten van haar tweelingzus, een seizoenrecord aan punten en een dikke lip als bewijs van haar tomeloze inzet. Het was een imposante vertoning die Jeana Hoffman woensdagavond weggaf in Katwijk. Met 36 punten had ze een aanzienlijk aandeel in de met 70-95 gewonnen wedstrijd tegen Grasshoppers.

[img]/img/nieuws/jeananna.jpg[/img]

Zelden dit seizoen ook zulke blije gezichten gezien als bij Wereldtickets.nl direct na afloop in Cleijn Duijn. Begrijpelijk ook: de derby winnen, nog een flinterdun kansje behouden op de play-offs en terugkijken op een potje waarin bij vlagen ook gewoon erg goed werd gespeeld. Snelle, fraai uitgespeelde aanvallen zaten er tussen. Pittige persoonlijke duels ook. Zera Butter over de spelersbank geduwd en in het gezicht geslagen, Hoffman met een dikke lip dus en Willemijn Kallenberg een paar keer languit op de grond. Het deerde niet. Nu het team, jong en oud, echt naar elkaar toe is gegroeid, gaat het seizoen alweer bijna over. Maar het leukste kan nog komen, aanstaande zaterdag. Met diverse activiteiten rondom de laatste wedstrijd van de jaargang tegen Lely.