Vooralsnog geen vierde thuiszege voor Wereldtickets.nl. De meiden van de Leiderdorpse eredivisionist waren zaterdag in het basketbalduel met Perik uit Tubbergen de onderliggende partij: 52-82.
Alleen in het eerste kwart kon Wereldtickets.nl de tegenstander uit het oosten des land bijbenen. Daarna liep Perik langzaam maar zeker uit naar een 31-41 ruststand en het uiteindelijke 30 punten verschil aan het einde van de partij.
Het Amerikaanse duo Vanessa Wilt (17 punten) en Jeana Hoffman (15 punten) zorgde voor het leeuwendeel van de scores, maar ze waren minder dominant aanwezig dan in veel eerdere wedstrijden. Hopelijk staat het duo komende zaterdag weer midden in de schijnwerpers als Renes Binnenland uit Rotterdam op bezoek komt. Dat is een tegenstander waar Wereldtickets.nl eerder dit seizoen in eigen huis van won.
Hoewel het seizoen nog lang niet ten einde is, kijkt de Stichting Topbasketbal Leiderdorp al nadrukkelijk vooruit richting komend seizoen. Een delegatie van de stichting gaat komende vrijdag op bezoek bij leden van de Leiderdorpse ondernemersvereniging LOV en andere plaatselijke bedrijven om voor een nieuwe jaargang een nog stabielere basis te leggen onder het professionele vrouwenteam.