Rond de 30 basketballiefhebbers genoten in de nacht van zondag op maandag van de tweede NBA All Star sleep-inn. Vanaf 22.00 uur was het een groot feest in de Bloemerdhal. Natuurlijk moesten we eerst zelf ballen. Vanessa Wilt en Jeana Hoffman van Wereldtickets.nl begonnen met een gevarieerde warming-up. Jong en oud(er) bleken de oefeningen allemaal perfect uit te kunnen voeren.

[img]/img/nieuws/AS2009_01.png[/img]
[i]Er werden groepjes gemaakt… gevolgd door een aantal leuke oefeningen…[/i]

[img]/img/nieuws/AS2009_02.png[/img]

[img]/img/nieuws/AS2009_03.png[/img]

Toen iedereen uiteindelijk goed warm was volgde er een echte “skillcontest”. Iedereen moest zes oefeningen uitvoeren. De oefeningen waren zo bedacht dat er voor de jongeren en de ouderen (man of vrouw) een gelijke moeilijkheidsgraad gold. De contest was zo spannend dat pas vroeg in de ochtend,vlak voor het ontbijt de beslissing viel. In de vrije-worpen-shoot-out bleek Lotte Broers de sterkste. Ze won een sporthorloge beschikbaar gesteld door Paul Herman van Sportfondsen.

[img]/img/nieuws/AS2009_08.png[/img]
[i]De trotse en slaperige winnaar van de skilcontest…[/i]

Het basketbalevenement werd nog even onderbroken door gezang. Niemand minder dan Ronald van der Meel was om 00.00 uur jarig. Als dank werd iedereen getrakteerd op een heerlijk stuk AST (All Star Taart)!

[img]/img/nieuws/AS2009_04.png[/img]
[i]Ronald neemt de felicitaties in ontvangst…[/i]

[img]/img/nieuws/AS2009_06.png[/img]
[i]… en verrast iedereen met een echte All Star Taart…[/i]

Voor de echte All Star game voelde iedereen zich even “All Star” tijdens het dunken. Dat levert natuurlijk mooie plaatjes op…!

[img]/img/nieuws/AS2009_05.png[/img]
Na het dunken ging iedereen snel onder de douche om fris voor het scherm te duiken. De wedstrijd begon met de spectaculaire voorstelling van de spelers.
Vanaf de sprongbal nam het Oosten even de leiding, maar na het eerste kwart heerste het Westen. Kobe Bryant en Shaquille O’Neal wonnen de MVP-prijs.
Het was toen inmiddels 05.30 uur. Een aantal probeerde nog even te slapen voor het ontbijt van 08.00 uur. Daarna verliet iedereen met een slaperig hoofd rond 09.00 uur de sporthal.

BVL wil Mo, Ronald, Edmar, Paul, Jeana, Vanessa, Karin, Audrey en Paul Herman (Sportfondsen) hartelijk bedanken voor het doen slagen van de tweede BVL/NBA All Star Sleep-Inn.

[img]/img/nieuws/AS2009_07.png[/img]