In de derde wedstrijd van het Ju-18 team was het eindelijk raak, we wonnen!
Het was geen makkelijke overwinning en de grootste tegenstander waren we zelf. Er werden veel fouten gemaakt in het samenspel en de opbouw. De borden in “De Does” waren blijkbaar heel bijzonder want geen bal ging er in één keer in. Onder het bord hadden we veel rebounds maar na vier-vijf keer schieten was het nog steeds niet raak.
Gelukkig was Pieter op schot en speelde hij zowel verdedigend als aanvallend een goede wedstrijd. Hij scoorde uiteindelijk de meeste punten (22) en de meeste P-tjes (4). De eerste periode verloren we met 13 tegen 15 punten, niet dramatisch maar er had meer ingezeten. Bij de eerste helft was het gelijk, 30 tegen 30. De derde kwart was bedroevend aan twee kanten, slechts 7 punten voor beide teams. Slecht samenspel en veel missers. Coaches Jacques en Bert wisselden door, maar alle spelers hadden het schot niet in handen. Roy probeerde nog een aantal keren met een actie naar de basket, maar ook hij wist niet te scoren. De inbreng van aanvaller Armand leverde laat in de wedstrijd resultaat op, 11 van zijn 14 punten wist hij in het vierde kwart te scoren. Hierdoor kwamen we toch nog op een verschil van zes punten, eindelijk winst!
Rick 4/1P, Tugay -/1P, Sander 4/-, Pieter 22/4P, Rogier -/-, Mitch 3/3P,
Roy 3/1P, Jimmy -/1P, Armand 14/3P