De U12 is, na aantal jaren afwezigheid, in de rayon klasse op een fikse nederlaag getrakteerd. Tegen Lokomotief kon de U12, mede door de afwezigheid van Vincent en een nog zieke Maarten, maar wel met Dirk (die pas een maand basketbalt, maar dit zeer goed doet !), alleen in de eerste periode goed bijblijven, dat bijblijven vonden we zelfs verrassend, want Lokomotief weet meestal in de eerste periode al een flink gat te slaan., maar Jeroen, Dirk, Emma, Burhan en Mathijs verdedigden de eerste helft als tijgers en zorgden zelf door lange aanvallen dat de snelheid uit het spel van Lokomotief werd gehaald en dat wij meer de tijd kregen voor onze aanvallen, na de eerste periode stond het 26 – 26. Het noodlot sloeg daarna toe en was de wedstrijd gedaan; Vincent D. en Olivier verschenen niet op tijd voor de tweede periode en dus moesten 4 van de 5 spelers aangevuld met Bo weer spelen! Lokomitief kon wel 5 goede verse krachten er tegen overzetten en als snel werd duidelijk dat Lokomotief een gewonnen race liep, snel liep het verschil op naar 28 punten verschil. In de 3e en 4e periode liep het verschil, ondanks dat Olivier en Vincent D toch nog waren verschenen, op en eindigde de wedstrijd in een forse 101 – 38 nederlaag. We moeten maar gauw deze wedstrijd vergeten en proberen in de volgende wedstrijden (en met een kompleet team) de goede akties en de goede verdediging uit de eerste periode tegen Loko vast te houden, dan zijn we zeker op de goede weg en zullen we nog heus wel wedstrijden winnen in deze klasse.