Ja, ja. We hebben er bijna een halfjaar op moeten wachten, maar nu is het zover. De U12-2 heeft de eerste wedstrijd van het seizoen gewonnen. In Noordwijkerhout werd het tegen The Jump 33-45. De ontlading was direct na afloop enorm. Net zo groot als de foto daarvan slecht was. Hulde voor Maaike die dit sputterende motortje eindelijk aan de praat heeft gekregen. Tuurlijk, de drie extra krachten, Puck, Luc en Dirk (waarvan laatstgenoemde aan de U12-1 moesten worden afgestaan) maakten het verschil. Toch is het al lang geen uitzondering meer om Brian, Fine, Jaap, Jesse, Tom of Yoel verbeten hun eigen man te zien verdedigen. En Brian scoort erop los, net als Luc, Abdul, Jona (beterschap), Puck, Jesse, Fine en Amber.
Dat smaakt naar meer en het is jammer dat we de komende twee zaterdagen niet spelen. Op de foto, in het blauw, juicht de U12-2 clan. Behalve Yoel die (getroffen door het flitslicht) met zijn vingers lijkt klem te zitten tussen de ring en bord, maar daar geen schade aan overhield. Ole, ole, ole, ole, ole.
[img]/img/nieuws/U12-2 big.jpg[/img]