De U12-1 had er afgelopen zaterdag zin in tegen Grasshoppers Jongens U12; de trainingen van de laatste weken lijken hun vruchten af te werpen; er wordt een beter positiespel gespeeld en het noodzakelijke stukje agressie is aanwezig. Wat bovendien te zien is dat nieuwe spelers hun draai vinden in het team.
In de eerste twee kwarten waren het vooral Mathijs, Olivier, Bo en Vincent L. die de punten maakten. Burhan deed veel verdedigend werk maar liep helaas al snel tegen drie persoonlijke fouten op en moest het toen even ” rustiger” aan doen. Emma speelde niet mee en die zorgt normaliter ook voor een goede bijdrage; gelukkig wisten anderen dus het bord en de ring te vinden en bij rust stond het 41 tegen 11.
In het derde kwart ging het pas echt los; Vincent en Jeroen kregen het op hun heupen en met een goed uitgevoerde press werd Grasshoppers vastgezet en viel het ene punt na het andere . In dit derde kwart werden er maar liefst 49 punten gescoord en dat zegt al genoeg.
Het vierde kwart begon met een stand van 90 voor en 14 tegen dus de 100 kwam in zicht. BVL ging dus fanatiek door en in de derde minuut van de vierde kwart maakte Mathijs het 100 ste punt. Gedreven ging BVL door met punten maken en bij 117 stopte de teller. Maarten en Vincent D pikten ook hun punten mee en zo heeft iedereen gescoord. Aanstaande zaterdag wacht Lokomotief- uit en als BVL dan ook zo op stoom is………………

[i]Scores BVL:[/i] Vincent L. 36, Jeroen 32, Bo 9, Olivier 12, Maarten 2, Vincent D. 2 Burhan 2 en Mathijs 22 punten