De wedstrijd tegen Westland Stars was een lastige klus. De uitwedstrijd was afgesloten met verlies en de nodige blessures. Toch had het team er zin in en was vol goede moed.
De eerste periode werd echter afgesloten met verlies door te veel alleen spelen en weinig teamwerk. Ook werd er teveel ruimte gelaten in de verdediging. De coach had al een aantal keer aangedrongen op concentratie en samenspel maar dat hielp niet. Na periode 1 kwam echter Sinterklaas binnen om de jongens toe te spreken en met een aantal welgemeende woorden aan te sporen. Hij liet de jongens wat mooie tekeningen zien die in het grote boek zaten en een paar bijzondere plaatjes. Het had een groot effect, in de tweede periode werd beter gespeeld en de eerste helft werd afgesloten met 1 punt achterstand. In de derde periode werd Westland Stars op achterstand gezet, goede verdediging, mooi samenspel en goede rebounds waren te zien. In periode vier werd slecht gestart, men speelde nerveus en de acht punten voorsprong werden door Westland Stars terug gebracht naar drie. Na twee time-outs kwam de rust wat terug en werd er weer gescoord. Westland Stars drong aan maar de voorsprong bleef behouden.
Uiteindelijk wonnen we de sportieve wedstrijd met 63-60.
[img]/img/nieuws/081129 Sint ju16 1.jpg[/img]