Een bestuursdelegatie van Wereldtickets.nl heeft afgelopen maandagavond een bezoekje gebracht aan het Leiderdorpse Sportcafe. Dat is een tweemaandelijkse bijeenkomst, op wisselende locaties, van plaatselijke politici, sportclubbestuurders, mediavertegenwoordigers en sportsponsors. En dat alles op poten gezet door de stichting Sportpromotie Leiderdorp (SSPL), dit keer in het zaaltje van drumfanfare Tamarco.
Nou, daar hebben we aan promotie gedaan zoveel als we konden. Praatje gehouden, fraaie foldertjes uitgedeeld aan mogelijke sponsors, iedereen uitgenodigd voor onze eerste thuiswedstrijd van aanstaande zaterdag en met z’n allen op de foto voor de website van SSPL en Het op Zondag.
Wellicht een ietwat ‘middelmagere’ oogst voor een dergelijke gelegenheid en de moeite, maar de gezelligheid vergoedde veel.
[img]/img/nieuws/losdiebo.jpg[/img]