Wereldtickets.nl geeft komende donderdag een matineevoorstelling. Nou ja matinee, de wedstrijd van ons eerste vrouwenteam tegen Groningen begint om 20 uur. Maar aangezien het herfstvakantie is, mogen BVL-jeugdleden voor deze gelegenheid vast wel iets later naar bed. En niet alleen jeugdleden zien we graag komen. Zusjes, broertjes, neefje, nichtjes, klasgenootjes, buurkinderen: allemaal zijn ze welkom. En het liefst in het rood.
Achter een van de baskets wordt een speciale jeugdhoek geformeerd waar ze zelfgemaakte spandoeken mogen ophangen. Kortom, knutselen en kliederen de komende dagen. Een deskundige jury kiest de leukste uit en de winnaar krijgt in ieder geval een rood wereldtickets.nl-shirt met de handtekeningen van de speelsters daarop.
Toeters, ratels, fluitjes of fietsbellen, alles wat lawaai kan maken mag vervolgens ook worden ingezet tijdens de wedstrijd. Op naar de tweede zege.
Tot donderdagavond.

PS: Uiteraard zien we ook uit naar volwassen bezoekers.