Eerst een potje topbasketbal in de zaal en daarna een groot Halloween-feest in het aanpalende sportcafe. Zo ziet het avondvullende programma voor aanstaande zaterdag eruit in de Bloemerdhal.
In beide gevallen is er een hoofdrol weggelegd voor de Amerikaanse speelsters Vanessa Wilt en Jeana Hoffman. In het eerste geval gaan ze proberen om hun Wereldtickets.nl-team aan de derde zege van het seizoen te helpen. Daarna zijn ze mede-organisatoren van de verkleedpartij.

[img]/img/nieuws/halloween.JPG[/img]
(Poster/flyer voor het feest van zaterdag. Ontwerp: Lonneke Bransz)

Het laag geklasseerde BV Lely uit Amsterdam is op de eerste dag van november de tegenstander. Zowel de thuisploeg als de organisatie hoopt op minimaal evenveel (jeugdige) toeschouwers als bij de eerste drie duels in eigen hal. Spandoeken, gastoeters en andere feestartikelen zijn wederom van harte welkom. Lang leve Paddenburg.
Na afloop van de wedstrijd wordt Sportcafe Time Out omgetoverd tot decor voor een Halloweenparty die wordt georganiseerd op initiatief van Hoffman, Wilt en Paul Herman. Een partijtje naar Amerikaans model en dat betekent dus: verkleden maar. Wie hult zich in de meest originele uitdossing. Lang leve Hoppezak. Napoleon? Elvis? Toetanchamon? Een prijsje voor het meest opvallende of best gelijkende kostuum.