Het eerste spandoek voor de midweekse wedstrijd tegen Groningen (en daarna) nadert voltooiing. Fine Leefmans, speelster van BVL U12-2 is de maakster. Het eredivisieduel tegen Groningen van donderdag is door het bestuur van Wereldtickets.nl uitgeroepen tot ‘jeugdvoorstelling’. Aangezien het treffen midden in de herfstvakantie plaatsheeft, zijn jeugdspelers en -speelster van BVL opgeroepen om massaal te komen, lawaai te maken en spandoeken te vervaardigen. Zij krijgen een eigen plaats achter een van de baskets.
Fine (10) gaf gehoor aan die oproep. (Ze werd daartoe een beetje aangezet door haar vader, maar van kinderarbeid is geen sprake). Het vooruitzicht van een T-shirt met de handtekeningen van alle speelsters, bracht haar daartoe.
De derde thuiswedstrijd van het seizoen begint om 20 uur in de Bloemerdhal.

[img]/img/nieuws/deezzzeee.jpg[/img]