Zaterdag stond de wedstrijd BVL JU18 – Waddinxveen Flyers gepland. De teams staan klaar voor de sprongbal, tafel is bezet maar…. Waar zijn de scheidsrechters?
Al weken hangt er een duidelijk schema op het prikbord in de hal. Al weken staan de zaaltaken op de website. Vorige week is de “Swisj” uitgedeeld, ook daar staan de zaaltaken in vermeld. Maar toch, … de scheidsen zijn er niet…. Wedstrijd 0 – 20 (en BVL een boete). Spelers voor niets naar de Bloemerdhal gekomen… niet alleen teleurgestelde gezichten, ook boze gezichten.
Dan, twee uur later de volgende wedstrijd. BVL HS1 – Jump 80. Tafel bezet, scheidsen aanwezig. Wedstrijd kan beginnen. We kijken in het veld… en… daar lopen twee spelers die de wedstrijd daarvoor bij JU18 hadden moeten fluiten. Hoe is het mogelijk? Getuigt dit van lef, arrogantie domheid of moeten we dit gewoon asociaal noemen. Heren schaam je!
Zo doen we dit niet bij BVL, ieder lid doet zijn zaaltaken!