De U 12-1 heeft zijn laatste wedstrijd van deze seizoenshelft gewonnen met 87 tegen 41 van BV Voorburg. In de eerste kwart ging Voorburg nog aardig mee in het scoren; er werd door BVL niet goed verdedigd en het was dat Jeroen zijn scoringsmachine had geactiveerd en BVL dit kwart winnend afsloot. (23 tegen 16) De tweede kwart ging een stuk beter; Voorburg werd flink onder druk gezet door Evelien, Vincent, Eliah, Olivier en Burhan en we maakten in totaal 28 punten en Voorburg maar 12 dus BVL liep uit naar een ruststand van 51 tegen 28. In de derde kwart ging het scoren aan beide kanten wat minder; zowel Leiderdorp als Voorburg hadden pech bij hun schoten. Olivier maakte in dit kwart wel zijn punt en Emma had vandaag een beetje pech; ze wilden er vandaag niet in; haar gewoonlijke precisie was er vandaag even niet. Geeft niets; volgende keer weer beter. In de vierde kwart kon BVL de wedstrijd rustig uitspelen en kwam de overwinning geen moment meer in gevaar. We hebben een hoop geleerd van alle wedstrijden en zullen in de tweede helft van het seizoen zien wat dat gaat brengen. Op 5 januari is er het nieuwjaarstoernooi van BVL in de Bloemerd en een week (op 12 januari) later spelen we al onze eerste wedstrijd tegen Westland Stars.

[i]Scores BVL:[/i] Vincent 8, Burhan 6, Evelien 24, Eliah 10, Mathijs 6, Olivier 2 en Jeroen 31