De U16-2 hield het helaas slechts 1 kwart vol om in het spoor van de koploper bij te blijven. De basis 5; Pieter, Daan, Roy, Esteban en Dennis, deed het uitstekend. Wel moest gezegd worden dat Westland Stars met slechts 7 spelers aantrad en misschien wat voorzichtiger begon, maar dit neemt niet weg dat BVL in dat eerste kwart prima basketbalde, de tegenstander werd goed onder druk gezet en via goed samenspel stond het na de eerste periode: 21-21, dit samenspel moeten we vast zien te houden! Daarna kunnen we kort zijn met het wedstrijdverslag, in het 2e kwart verviel ons samenspel te snel in alleenspel, daar konden ook Mark, Jeroen, Mitch en Vince niets aan veranderen Westland Starts merkte dat en hoefde dus alleen maar de dribbelende man te verdedigen, want die ging toch voor een eigen aktie, Westland Stars kon zich dan ook echt op de steals en counters concentreren en vooerde dit heel goed uit, via 4-25 (aiiii dat doet pijn), 14-28 (een stuk beter mannen !) en 22-18 (jammer dat er geen 5e kwart bestaat !) werd de eindstand 61-92. Volgende week tegen Zoebas wellicht meer kansen …

[i]Scores:[/i] Esteban 28, Pieter 14, Daan 6, Dennis 5, Mark 4, Vince en Roy 2