De U14-2 heeft de verloren wedstrijd van vorige week weer rechtgezet, al was het pas in het 4e kwart dat het team toesloeg. In de eerste 3 periodes ging het gelijk op en we begonnen aan het begin van de 4e periode zelfs met een kleine achterstand: 34-36. Waddinxveen Flyers bleek ook vandaag een hele taaie tegenstander en probeerde weer met fel spel ons van scoren te weerhouden en dat lukte, ook al leverde ze dat een grote foutenlast op. Vorige week liet Waddinxveen hetzelfde spel zien alleen toen werd het niet bestraft door de scheidsrechters, dit keer (gelukkig) dus wel. Het felle spel van Waddinxveen zorgde er wel voor dat wij weer onrustig speelden, waardoor veel aanvallen niet goed afliepen; in plaats van de vrije man te vinden werd er te vaak 1 tegen 1 gespeeld en dat liep niet al te vaak goed af, er werd door de U14-2 heel weinig gescoord. Maar het veranderde in het 4e kwart, Mark kreeg de opdracht om ervoor te zorgen dat nummer 4 geen bal meer kreeg en deed dit werkelijk op een fantastische manier, Mark zorgde er persoonlijk voor dat de angel uit Waddinxveen Flyers werd getrokken en zijn medespelers maakten daar dankbaar gebruik van, nu gingen wij fel (maar wel op de juiste manier !) spelen en opeens liepen onze aanvallen als vanouds; in de eerste 6 minuten liep de U14-2 weg met een 12-0 run en ging daarna in de “overdrive” verder, de teller stopte bij 62-42 (4e periode: 28-6 !) en een tevreden en blije coach kon zijn “mannuh”: Isaiah, Tycho, Marco, Alberto, Robin, Mike, Mark, Luuk en bankspeler Jeroen (vandaag zijn debuut in de U14-2 en deed dit prima !) feliciteren: het foutje van vorige week was op een prima manier rechtgezet! De 2e plaats is weer stevig in handen!