Aanstaande zaterdag openen de meisjes Bolwerkteams hun competitie. Het MU18 team speelt haar eerste competitiewedstrijd in de West-Nederland competitie tegen Black Eagles in Rosmalen. Black Eagles is geen onbekende tegenstander voor het team van de coaches Ton Kallenberg en Marcel Tijssen. Vorig jaar werd al tegen dit team een oefenwedstrijd gespeeld en ook in de finalepoule van de Nederlandse kampioenschappen in mei j.l. speelden een aantal speelsters tegen elkaar. De verwachting is dat het een spannende wedstrijd kan gaan worden.
Het MU16 team speelt haar eerste wedstrijd in de Rayon West U18/U6/U14 competitie tegen het U14 team van Binnenland. Ook Binnenland is natuurlijk een bekende damesvereniging en het zal voor het team van Monique “Ammie” Ammerlaan niet eenvoudig zijn om de winst mee naar huis te nemen.
Zoals bekend spelen de meiden bolwerkteams hun wedstrijden onder de verenigingsnaam van Lokomotief en de thuiswedstrijden worden dit seizoen gespeeld in de Van Zweedenzaal in Rijswijk.