Gelijk met de seizoenstart presenteert het bestuur een nieuwe shirtsponsor. Een sponsor die zelfs twee teams van kleding gaat voorzien, NONO (kinderkleding). Uiteraard zijn we heel blij met weer een nieuwe sponsor. Het logo van NONO zal dit seizoen te zien zijn op de shirts van U12-1 en U14-2.

[img]/img/nieuws/NONO-6.png[/img]

De trainingen beginnen weer op dinsdag 28 augustus. Voor de meeste teams begint de competitie op 22 september. Jullie trainer/coach zal hierover verdere informatie verschaffen. Op de website kun je via de teampagina het (voorlopige) wedstrijdschema al bekijken. Weet je nog niet wanneer je moet trainen. De Swisj gemist? Klik dan snel op de volgende link en kijk wanneer je verwacht wordt…
[b]Download:[/b] [url=/doc/trainingschema_2007-2008.pdf]PDF bestand trainingschema 2007-2008[/url]

De website is aan het veranderen. De webmaster, Sebastiaan Kleiss, heeft al wat nieuwe mogelijkheden ingebouwd. Elke speler heeft nu een profielpagina. Klik maar maar eens op je naam bij de teamindelingen. Je wedstrijden en eventuele zaaltaken worden dan direct getoond. Op de profielpagina’s zullen we binnenkort van iedereen ook een foto plaatsen. Zo krijgen we ook allemaal een “gezicht” op de website. Zoals bekend werkt BVL intensief mee met een aantal bolwerkteams onder de vlag van bolwerk Rijnland. De teams krijgen binnenkort een eigen gedeelte op de BVL-site. Teaminfo en wedstrijdverslagen van de bolwerkteams zullen in de toekomst daar gepubliceerd worden (JU20, MU18 en MU16).

In de pers heeft iedereen al veel kunnen lezen over de nieuwe “Sportnota” van de gemeente Leiderdorp. De gemeente wil in de toekomst alle sportverenigingen in Leiderdorp gelijk gaan behandelen. De tarieven voor de huur van de sportaccomodaties zal daarom worden aangepast. Voor de binnensporten betekent dat een huurverlaging (immers geen inkomsten uit de kantine of reclameborden). In het plan zal voor BVL de zaalhuur op termijn met ongeveer 7000 euro omlaag gaan. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee! Maar, niet te snel juichen, het plan is nog niet door de gemeenteraad aangenomen. Eind september gaat de gemeenteraad het plan bespreken.