We zijn zeer tevreden over de selectietrainingen van dinsdag 8 en donderdag 10 mei. De opkomst (28 spelers!!!) was groter dan verwacht en, niet onbelangrijk, de kwaliteit was heel behoorlijk. Qua leeftijd zaten er nogal wat verschillen in de groep waardoor we na afloop hebben besloten om een mix te maken van oudere en jongere spelers. De jongeren kunnen zich optrekken aan de ouderen en in de toekomst de kern worden van de groep. We willen dus een “leerschool” creëren waar we in de toekomst mee verder kunnen en willen. Verder gaan we dit soort open trainingen (specialisatie guard-forward-center) ook gedurende het seizoen organiseren. Daarom hebben we ook besloten de nieuwe bolwerkselectie (Rijnland) dit jaar te gaan inschrijven in de (combi) rayoncompetitie U20. We zijn er van overtuigd dat we met de geselecteerde groep geen gek figuur zullen slaan in de genoemde competitie. Het is de bedoeling dat de groep 4 keer in de week gaat trainen. Twee keer in Leiderdorp en twee keer in Alphen. De wedstrijden worden in Leiderdorp gespeeld. Hieronder staat een lijst met namen die we geselecteerd hebben. Staat je naam erbij, en wil je graag deel gaan uitmaken van de selectie mail dan voor 15 mei je antwoord naar Paul Crama (paul.crama@planet.nl). Natuurlijk is het ook netjes als je even meldt dat je geen gebruik wilt maken van je selectie.
Voor de duidelijkheid willen we nogmaals benadrukken, dat indien je kiest voor een Bolwerk team (in dit geval Rijnland) JE OOK NOG KUNT BLIJVEN SPELEN IN JE OUDE CLUB. Het spelen in een bolwerk, geeft recht op een dubbele licentie!!
De eerstvolgende selectie training is dinsdag 22 Mei 19.30 uur in de Bloemerd; we willen dan individueel met jou afspraken maken over jouw situatie. (club, school, POP) Ook in juni zullen er nog een aantal (open) trainingen georganiseerd worden.

[i]Geselecteerd zijn:[/i]
Sven Bergsma, Tomas Breel, Matthijs Kallenberg, Timo van der Keijl, Tim Kortekaas, Guido Kromhout, Jeroen Kruit, Sebastiaan Lucic, Robin Lovink, Jasper Matthijssen, Kevin Pinedo, Glenn Schijf, Raymond Schijf, Kawai Tam, Edwin v.d. Werf, Derk van Werkhoven en Rutger Wijnbelt.