U16-1 moest op 1 april tegen Loko. De vorige keer waren we dik ingemaakt. Dat zou nou niet zo zijn, want deze keer waren we goed voorbereid. Na het inlopen begon de wedstrijd al snel. Al in de eerste periode wisten we een winst te behalen, we speelde goed samen. In de tweede periode kwam loko een beetje terug maar wisten we nog steeds voor te staan. Loko speelde sneller en beter dan in de eerste periode, maar toch lukte het ons om voor te staan in de tweede periode.
In de derde periode ging het minder, we speelden wat wisselvallig. Terwijl Loko een goede periode had. Na wat gestuntel van ons, en veel scores van lokomotief stonden we gelijk. In de vierde periode konden we Loko niet meer bij houden en kwamen we achter te staan, het werd een puntje-puntje wedstrijd. Het was een spannende periode, we kwamen al wat meer achter en we konden onze achterstand niet meer inhalen. We probeerden het nog wel, maar het lukte niet meer. We hadden de wedstrijd verloren met 81-87.