Eindelijk weer eens een thuiswedstrijd waarin de dames onder 20 hun kunsten konden laten zien. Gelukkig was de tribune weer gevuld met onze trouwe supporters en Joyce was aanwezig om het geheel op video vast te leggen.
Er werd gemakkelijk begonnen en binnen 2 minuten had Maaike de stand op 6 tegen 0 gebracht. Daarna was het de beurt aan Carola en wederom Maaike. Hoewel de twee Centers de langste onder het bord waren, wisten ze hun fysieke overwicht onvoldoende uit te buiten.
In de eerste periode ook een prachtige aktie van Ilva die zich moeiteloos door de defensie dribbelde en beheerst afrondde.
Ook in de tweede periode overwicht onder het bord en scores van de centers. Robin had de plaats van Maaike ingenomen en deed dit op een goede wijze. Sigrid had een paar aardige rushes en was ook als teamplayer op dreef. In deze periode scoorde ze ook een driepunter. De spelopbouw van Linn en Renske was goed, ze kwamen ook beiden tot scoren. De eerste helft werd afgesloten met 39 tegen 12 punten.
In de periode na de rust liep het wat minder, Maaike had moeite te scoren en ook de opbouw van het spel liep trager. De tegenstander hield de bucket aardig gesloten en BVL had moeite om ruimte te maken. Het zetten van blokjes gaat ze nog steeds niet goed af! Anne en Ilva deden goed werk als spelopbouwers en Sigrid scoorde de meeste punten.
In de vierde periode werd er meer tempo gespeeld en kwam ook Carola los van de tegenstander. Anne en Carola scoorden de meeste punten.
Een prima wedstrijd en een leuke, sportieve tegenstander om tegen te spelen.
Eindstand 72-23 voor BVL

[i]Scores:[/i] Renske 2 (1p), Sigrid 10 (2p), Carola 26 (1p), Linn 5 (1p), Anne 6 (3p), Robin 7 , Maaike 14, Ilva 2 (1p)