[img]/img/nieuws/u10–kampioen-2007-02.jpg[/img]

Ze waren al twee weken kampioen maar afgelopen zaterdag slaagden zij er in om ook de laatste wedstrijd tegen Lokomotief, tweede in de competitie, op een indrukwekkende wijze te winnen. Dit seizoen was er één om in de lijsten: in totaal scoorden de U10-1 [b]808[/b] punten in 10 wedstrijden; een gemiddelde van 80 punten per wedstrijd en kregen zij er maar [b]238[/b] tegen.
Ze begonnen wel wat nerveus aan de wedstrijd; maar na de warming up met muziek en de officiële line-up die door Ramon [b]”Bold en Beautifull”[/b] van Winkel prima werd verzorgd, was dat wellicht te verwachten. Toch namen we de eerste kwart meteen al goed de leiding.

[img]/img/nieuws/u10–kampioen-2007-01.jpg[/img]

[b]”Speedy”[/b] Eveliene en [b]”Rebound”[/b] Emma en [b]”Jumping”[/b] Olivier en Vincent [b]”Lay-up”[/b] Lambert maakten goed gebruik van de mogelijkheden. Het stond 14 tegen 6 aan het eind van deze kwart.
De tweede kwart was er één om trots op te zijn; er werd goed verdedigd; goed druk op de bal gegeven en veel gescoord: Mathijs [b]”het Blok”[/b]en [b]”Defender”[/b] Burhan en Jeroen [b]”Stealing”[/b] van Winkel en ook [b]”Little but tough”[/b] Vincent Duijvesteijn scoorden aan de lopende band; de rust stand was 38 tegen 14.

In de derde kwart ging het scoren even wat minder maar ook Lokomotief scoorden niet veel dus het verschil bleef gelijk. In het vierde kwart ging de U10-1 helemaal los; Evelien, Burhan, Vincent D. en Jeroen maakten de ene score na de andere. 30 punten in dit laatste kwart; Einduitslag 77 tegen 31.
Na de wedstrijd deelde Ramon de beker en bijbehorende medialles uit en werd er nog even na- gefeest in de kantine. Als dit team bij elkaar kan blijven dan beloofd dat nog wat voor de toekomst……