[i]Meisjes U14 verliest ook in nieuw tenue tegen Waddinxveen[/i]
Voordat we begonnen nog even een paar foto’s van iedereen in haar nieuwe tenue. Gelijk in het 1e kwart werden er 3 fouten gemaakt door Waddinxveen, en we konden er maar 1 punt uit scoren. We stonden zes punten achter aan het eind met één score (en die ene vrije worp) van Lotte en eentje van Amelia. In het 2e kwart raakte Clotide geblesseerd aan haar knie(niet door een tegenstander). Ze werd het veld afgedragen en kon de rest van de wedstrijd niet meer spelen. Weer hadden we zes vrije worpen en dit keer scoorden we er drie.Wel wonnen we dit kwart met 3 punten verschil. Rust. Nog maar drie punten achter. Toen we weer begonnen begon de bank van de tegenpartij ook steeds meer te klappen als wij een fout maakten. Niet erg sportief. Ook de tegenpartij zelf begint steeds harder en ruiger te spelen. Het 3e kwart verliezen we weer met 7 punten. In het 4e kwart was de spanning te snijden. Niet alleen door de stand maar ook de hoogoplopende irritaties. Maar Cella scoorde wel! Uiteindelijk toch verloren met 35-25…

[i]Scores:[/i] Rebbeca: 4 Lidwien: 5 Lotte:7 Amelia: 2 Cella: 2 Tessa: 3 Yara en Cheyenne hebben niet gescoord maar wel goed gespeeld. En Clotide heeft ook niet gescoord maar zij was er begin 2e kwart al uit met een blessure
[i]Fouten:[/i] Rebbeca: 4 Lidwien: 4 Lotte: 1 en Amelia: 1