Afgelopen zaterdag speelde ons U16-1 jongens team weer één van hun wedstrijden. Dit keer moesten ze tegen Westlandstars. Het begon goed, na 6 minuten in de eerste periode stonden ze al met 14 punten voor. Aan het eind van de eerste periode stonden ze met 32 tegen 15 voor. De 2de periode ging wat minder, de score van de 2de periode was 30-20 punten voor leiderdorp. De 3de periode ging alweer goed, de score hier was 33-20 voor leiderdorp. De 4de periode was anders. Het lukte Leiderdorp niet helemaal te blijven spelen zoals ze deden of Westlandstars deed het gewoon beter. De score in deze periode was 29-27. Ook was niet iedereen helemaal tevreden met de scheidsrechter. Deze maakte namelijk nog wel eens fouten.
Uiteindelijk werd de uit eindslag 124 voor leiderdorp en 82 voor Westlandstars. Door Leiderdorp waren er 27 fouten gemaakt, ook nog een technische gemaakt door de bank van Leiderdorp, en door Westlandstars 8. Een erg vreemde verhouding.
Na deze wedstrijd staat Leiderdorp 4de in de poule onder Rotterdam-zuid, BS leiden en Lokomotief. Westlandstars staat 7 van de 8.