BVL- GE zou een lastige wedstrijd worden. Het team van Green Eagles had namelijk met 1 punt van Leiden gewonnen en dat was zeer verrassend. Maar zoals gewoonlijk begonnen wij met vol vertrouwen.

Wedstrijd begon: 3 snelle scores van ons, maar net zo snel 3 tegenscores van hun. We gingen gelijk op. Puntje voor, puntje achter. Maar we wisten toch nog even op het laatst het verschil te maken in de 1ste periode. Stand 1ste periode: 25-19.

2De periode kwam er meteen een groot gat. We scoorden snel 8 punten met snelle aanvallen. Verdediging zat goed en het wou maar niet lukken bij GE. Stand bij rust: 47-32.

3De periode leek het gedaan met GE. In het begin veel scores voor ons, maar GE wist zich sterk te houden en kwam te gemakkelijk terug tot een stand van: 63-52.

4De periode ging het weer gelijk op. Maar sluipend kwam GE toch dichterbij. Het spel werd behoorlijk fysiek waardoor er veel fouten werden gemaakt. Vooral #9 ging zich bezig houden met het score voor GE. Maar we stonden genoeg voor om de wedstrijd rustig en gecontroleerd uit te spelen. Eindstand wedstrijd: 81-76.
2De winst dit seizoen voor de Jongens U16-1

[i]Scores:[/i] David 0, Boris 0, Michiel 3, Vincent 4, Broeno 4, Joren 6, Robin 28, Tomas 36.