Zaterdag 10 februari.
Om kwart over 6 vertrok U16-1 van de Bloemerd hal in Leiderdorp, naar van Zweedenhal in Rijswijk. We zouden om half 8 moeten spelen tegen Lokomotief spelen. Na een korte reis te hebben gehad waren we aangekomen. Na een poos moesten we het veld op om ons in te lopen, we wisten dat het een moeilijke wedstrijd zou worden, maar we hadden alle moed erin. Nadat het inlopen goed was verlopen, riep Edmar ons bij elkaar om nog wat teambespreking te doen.

Nadat we de teambespreking hadden gedaan, gingen we met een goed gevoel het veld op. Na een paar minuten hadden we de boel in handen en speelden we de eerste periode mooi uit. We stonden de eerste periode voor. Kort daarna ging de tweede periode in, nog het succes van de eerste periode in onze koppen gingen we de tweede periode in. Maar al snel bleek dat Loko toch sterk was. Na een spannende periode verloren we deze.

De derde periode werd gespeeld na de pauze. De derde periode wist Lokomotief veel te scoren, door kleine foutjes in de verdediging. Na een time-out gehad te hebben, lukte het ons een beetje in te lopen. Maar dat was tevergeefs want Loko had al een enorme voorsprong. De vierde periode brak aan en eerst wat gestuntel bleek deze periode toch nog goed te worden, het was niet meer mogelijk om de grote achterstand in te halen. We verloren de wedstrijd met 83 – 54.