De U14-2 heeft met stijl afscheid genomen van het eerste deel van de competitie. Dit weekend werd met 46-95 respectievelijk 33-112 van zowel Lokomotief als Jump gewonnen en het is daardoor duidelijk wie de sterkste na MSV is. Zaterdag speelde de U14-2 zijn beste wedstrijd van dit seizoen; prima teamwork; prima verdediging en veel inzet zorgden ervoor dat het heel stil werd in de van Zweedenzaal in Rijswijk.

Coach Ramon hoefde nauwelijks een aanwijzing te geven, spelers wisten precies wat ze moesten doen, via 8-30, 4-35, 18-11 (de vermoeidheid begon even parten te spelen, maar daarna een fantastische eindsprint van) 5-19 werd duidelijk dat als het team zo blijft spelen het volgend halfjaar zeker genieten wordt en het gat – in basketballniveau – tussen de U14-2 en U14-1 zeker kleiner gaat worden! Dat mag toch zeker goed nieuws genoemd worden voor BV Leiderdorp.

Zelfs de supporters waren vol lof over hun spelers: ze hadden de U14-2 nog niet zo goed zien spelen! Zondag werd het tegen Jump nog eventjes dunnetjes over gedaan, o.l.v. (inval)coach Wichard kreeg Jump alle hoeken te zien en kon iedereen zijn scores “opkrikken”. Via 13-30, 8-21, 8-18 en een slotronde van 8-23 werd de uiteindelijk eindstand gehaald. Gefeliciteerd Fabio, Michiel, Floraan, Jeroen, Iwan, Dennis, Jimmy, Bobby en Roeland Jan met jullie 2e plaats, blijf zo ontwikkelen en dan hebben jullie zeker een mooie toekomst in basketbal-land.

De statistieken dit weekend: Iwan (59), Bobby (51), Dennis (26), Jimmy (22), Floriaan (15), Jeroen (110, Fabio (13) en Michiel (10)