Isaiah zei na afloop:”Ik vind het jammer dat we geen wedstrijden meer hebben, we zijn nu zo lekker op dreef !! En gelijk had-ie, de U12-1 speelde vandaag een fantastische wedstrijd tegen de Grasshoppers jongens. Vandaag lukte alles bij de U12-1, er werd zo goed gespeeld dat de coach in een time out moest bekennen dat hij bijna van geluk kon huilen omdat alles wat ze geleerd had in de trainingen dit nu perfect werd uitgevoerd ! In zowel verdediging, aanval, schot en rebound waren we vandaag heer en meester over Grasshoppers.

Bewegelijk en fel waren onze guards Isaiah, Eveline en Tycho, Alberto, Maddy en Robin bleven rennen voor de break en vooral Maddy had haar schotdag , oppermachtig waren Mike en Luuk in de verdediging en met name Mike had in de aanval elke rebound. Via 21-6, 22-14, 12-14 (zonder Mike !) en 15-8, eindigde de wedstrijd in 70-42, een verschil van 28 punten ! Het is duidelijk: de U12-1 gelooft weer in helemaal in zichzelf en dat belooft zeker een mooie 2e helft van dit seizoen !!

[b]Scores:[/b] Mike (26, 5 blocks), Tycho (14), Maddy (11, waarvan 2 “bijna” driepunters), Isaiah (11), Robin (6) en Alberto (2)