Eindelijk kon ook de U12-1 zich eens een keertje uitleven. Het seizoen is niet voorspoedig gegaan, een aantal tegenstanders zijn duidelijk een stap verder dan wij en tegen de andere tegenstanders ontbrak het ons soms net aan geluk, waardoor we in het zicht van de finish toch steeds weer verloren. Tegen Jumpers kregen we eindelijk de gelegenheid om ook eens te vlammen, vooral Mike “Hightower” (of is het door de groei nu al Skytower ?) zorgt ervoor dat dit team in de laatste weken veel sterker is geworden en dat alle rebounds maar voor 1 man zijn: Mike ! Hij moet nog veel leren, maar we moeten nu heel zachtjes praten: hier zou wel eens een mogelijke NBA-speler kunnen staan !!

Ook Isaiah, Marco en Eveline konden zich uitleven tegen deze tegenstander gezien de vele lay-ups die ze konden maken, maar ook Maddy, Jeroen, Pim en Luuk lieten prima spel zien. Via 24-5, 26-1, 26-9 en 28-12 werd de ruime overwinning behaald. Na deze wedstrijd moeten we het Grasshoppers volgende week toch zeker moeilijk kunnen maken, nietwaar U12-1 ?

Scores: Isaiah (42), Mike (24), Marco (14), Eveline (8), Maddy (6), Pim, Jeroen (4) en Luuk (2)