Nu verkrijgbaar. Offensive Big Man Clinic. Een cd-rom vol met oefeningen om beter te leren basketballen. De cd-rom is samengesteld met materiaal van een clinic o.l.v. Ben Ponsioen met Dan Gadzuric (NBA-speler bij de Milwaukee Bucks) en Peter van Paassen (nu spelend bij Amsterdam Astronauts). De clinic werd een paar jaar geleden gehouden in de Bloemerdhal.
Met het toen door Michael Breel en Ton Kallenberg gemaakte beeldmateriaal heeft Paul Crama een interactieve cd-rom samengesteld. De beschrijving bij de oefeningen is van Ton Kallenberg en natuurlijk Ben Ponsioen.

[img]/img/nieuws/cdinlay.jpg[/img]
[i]De inlay van de verpakking (formaat DVD-doos)[/i]

Deze cd-rom is een must voor iedereen (trainers, coaches en spelers) die de fundamentals voor het aanvalsspel rond de bucket willen leren. De oefeningen worden uitvoerig beschreven en met video en animatie ondersteund. Enkele vooraanstaande basketbalkenners hebben de cd-rom al gezien en zijn zeer positief in hun reactie.

[img]/img/nieuws/screens.png[/img]
[i]Schermafbeeldingen van twee oefeningen[/i]

De opbrengst van deze professioneel gemaakte cd-rom gaat geheel naar de vereniging. De cd kost slechts 10 euro. Bestel hem snel. We verwachten dat de eerste oplaag snel is uitverkocht. Je kan de cd bestellen door een mailtje te sturen naar Mo Bergman (mobergman@planet.nl) van de activiteitenwerkgroep onder vermelding van [b]BVL cd-rom[/b]. Als je besteld hebt, neem dan op de eerstvolgende training 10 euro mee, dan krijg je de cd ook direct mee.

[img]/img/nieuws/screen.jpg[/img]
[i]De openingspagina[/i]

[b]Een voorproefje:[/b]
[flv]/img/nieuws/offensive_big_man_clinic.flv[/flv]