De meisjes van U14 waren erg zenuwachtig voor de kampioenswedstrijd om 3 uur tegen Grasshoppers uit Katwijk.
Het 1e kwart begon en: Rebecca, Lidwien, Clotide, Lotte en Tessa begonnen aan de wedstrijd. De 1e twee punten voor ons team werden gemaakt door Tessa. Maar er werd direct daarna een punt tegen gescoord. Toen stond het dus 2-2. maar toen liepen we uit tot 20-2 en dat was ook de eindstand van het 1e kwart.

Het 2e kwart begon en daaraan begonnen: Lotte, Lidwien, Rebecca, Clotide en Amelia. Er werd keer op keer gescoord, door Leiderdorp. De meeste scores in het 2e kwart waren gemaakt door Clotide en Amelia. De eindstand van het 2e kwart was toen 10-46 voor Leiderdorp!

Het was pauze en BVL was flink aan het inlopen in de rust.

Het 3e kwart begon met: Rebecca, Lidwien, Clotide, Lotte en Tessa. We waren toen full-court-press aan het spelen. Dat ging niet zo goed want iedereen had de neiging om weer terug te gaan naar de middellijn na een score. Maar toen sprong Paul op en die zei dat we er wel goed op moesten zitten. Dat had Paul goed gezegd want later ging iedereen het wel goed doen. Dat was goed te zien aan de eindstand van het 3e kwart. Dat was namelijk: 68-15, voor Leiderdorp!!

Het 4e kwart begon. Iedereen was ervan overtuigd dat ze sowieso kampioen zouden worden. Er werden wel 26 punten gemaakt van allebei de teams bij elkaar, in het 4e kwart!! Dus toen was de eindstand 25-84 voor Leiderdorp!!

Meisjes U14 Leiderdorp waren dus Kampioen!!

[i]Scores:[/i] Clotide(26 p), Lidwien (16 p), Rebecca(15 p), Amelia (8 p), Lotte(8 p), Tessa (8 p) Cella(2 p), Yara(0 p)