Eindelijk kon de U12-1 ook eens een keertje uithalen! Zonder de vaste spelers Marco, Mike, Luuk en Maddy, maar met Jeroen en Rowan werd Jumpers op de eigen helft prima vastgezet door Jeroen, Isaiah, Pim Alberto en Robin. We waren vaak in balbezit, zetten de tegenstander goed vast en we kregen hele goede kansen, dat ze er niet ingingen kwam omdat we toch te haastig wilde scoren. Het stond na de eerste periode 8-20

De 2e periode ging fantastisch, Isaiah, Eveline, Tycho, Robin en Rowan rolde Jumpers geheel op door goed te verdedigen, prima passes te geven aan vrijstaande spelers, prima te rebounden en simpel te scoren; alles lukte ook in die periode, we wonnen deze periode dan ook ruim met 4-36 (ruststand: 12-56).
Een ruime overwinning, misschien wel over de 100 leek erin te zitten!

Helaas de eerste 2 periodes gingen te eenvoudig en dat was in de 3e periode te merken, de U12-1 verloor zijn concentratie, waardoor het spel van de U12-1 om een stuk minder werd, we vervielen weer in oude fouten: teweinig samenspel, teveel zelf dribbelen, teveel zelf willen scoren! Na de timeout ging het beter, maar veel werd er door Jeroen, Eveline, Pim, Tycho en Alberto niet meer gescoord: 4-14.

In de laatste periode ging de U12-1 nog een keer zijn best doen om een zo hoog mogelijke uitslag te halen; Isaiah, Eveline, Tycho, Rowan, Robin en later Jeroen en Alberto deden hun best, we pakten weer heel vaak de ballen af, maar de energie was op en daardoor kregen we de ballen er moeilijk in. Uiteindelijk haalden we op 7 punten na net niet de 100, eindstand: 93-22!

Gefeliciteerd U12-1! Volgende week hebben we weer een andere tegenstander in een veel te klein zaaltje: Grasshoppers. DIE zullen ongetwijfeld heeeeel anders spelen!

[b]Scores:[/b] Robin (18), Eveline (18), Rowan (15), Isaiah (14), Alberto en Tycho (10), Jeroen (6) en Pim (2)