Afgelopen zaterdag moesten de meiden van u14 uit spelen in Noordwijk. Het zou een spannende wedstrijd worden omdat MSV basketbal op de 2e plek stond. Direct na de sprongbal maakte Rebecca een mooie lay-up en het eerste punt voor ons. Helaas werd er ook meteen tegen gescoord. In het eerste kwart werd er flink gescoord door ons en eindigde de 1e tien minuten met 22-10 voor ons. De volgende tien minuten werd het verdedigen niet erg goed uitgevoerd zo dat de tegenpartij weer flink kon inlopen op ons en zo eindigde de eerste helft met 33-28. In de 1e tien van de 2e helft ging het weer wat beter en haalden we weer wat punten binnen, zo eindigde de 3e kwart met 52-43. De laatste tien minuten werd er niet veel meer gescoord maar toch genoeg om nog voor te blijven op de tegenpartij zo eindigde deze wedstrijd met 66-47. Het was een rustige wedstrijd met weinig fouten.

[i]Scores:[/i] Rebecca(20), Lidwien(20), Lotte(12), Amelia(6), Cella(4), Tessa(3), Clotide(2)