Op 5 november moesten we tegen de Pro Build Lions spelen.
We kleedden ons om en nadat we de 24-seconden borden hadden klaargezet liepen we warm. We wisten dat de Lions al veel gewonnen hadden, dus was het een goed team.
De 1ste periode ging aardig en we liepen ongeveer gelijk op. Eindstand: 16-21. De 2e periode ging wat slechter (zoals vaker…) en deze werd verloren met 10-23. Toen kwam de rust. Beetje schieten en wat lay-ups en toen moesten we weer beginnen. Aan het begin van de derde periode zetten de tegenstanders een full-court press neer, waardoor wij veel punten verloren bij het opdribbelen. Aan het einde van de derde periode ging het ietsje beter maar dat was al te laat en dit duurde niet erg lang. Eindstand derde periode 14-24. In de vierde periode scoorden we beiden niet erg veel punten. Uiteindelijk na twee onsportieve fouten (2e en 4e periode) was de eindstand: 46-85 geworden.

[i]Scores:[/i] Tomas 9 (1P), Michiel 0 (2P), Broeno 1 (4P), Mark 9 (0P), Do 6 (2P), David 3 (1P), Robin 18 (3P), Joren 2 (0P).