Afgelopen zaterdag speelden we tegen Harlem Lakers.
Doordat we niet scherp genoeg startten kwamen we binnen 4 minuten al met 2-8 achter. Ook hadden we toen al 4 teamfouten.
Vanaf de 4de minuut ging het beter en liepen we zelfs in tot 9-10. De coach nam in de 7de minuut een time-out om het ritme bij de tegenstander te breken.
In de laatste minuut van dit 1ste kwart kregen we toch nog een paar snelle scores tegen, waardoor de eindstand 1ste periode 13-19 werd.
In het 2de kwart was nr. 16 van Harlem Lakers niet te stoppen, waardoor hij 9 punten op rij maakte. De coach nam in de 7de minuut een time-out om het ritme bij de tegenstander te breken. Maar wij gooiden door slordig spel te vaak de bal weg en soms wisten enkele spelers opeens niet meer wie ze verdedigden, waardoor we makkelijke scores weggaven en de tegenstander uitliep naar 25-37 met rust.
Het 3de kwart begon rampzalig. Binnen 1,5 minuut stond het 25-45 en was de wedstrijd gespeeld. Wel maakten de tegenstanders veel fouten. De coach nam in de 7de minuut een time-out en probeerde met wissels het ritme bij de eigen ploeg weer terug te krijgen. Dit hielp helaas niet meer en de stand eind 3de kwart werd 40-65.
Het 4de kwart was het weer nr. 16 die niet af te stoppen was. Het rebounden ging redelijk maar nog steeds teveel passjes die niet aankwamen. Bij de stand 56-80 nam de coach in de 7de minuut een time-out om een press te spelen, omdat de tegenstanders nog maar 4 spelers over hadden om te spelen. Hierdoor konden we de laatste minuten inlopen tot 10 punten. Helaas was er te weinig tijd om de wedstrijd nog te winnen.
Eindstand 73-83.

[i]Scores:[/i] Boris 0, Vincent 0, David 2, Michiel 3, Do 6, Broeno 7, Joren 7, Mark 12, Robin 15, Tomas 21.