Onze jongens begonnen zeer fel en stonden dan ook tijdens het eerste kwart lange tijd voor. Er werd goed samen gespeeld en verdedigd. Helaas gingen niet alle ballen even gemakkelijk door de ring. Vooral de schoten werden nogal eens gemist. Volgde er een goede rebound, dan ging deze er ook niet altijd even vlotjes in. Dit kwart werd met 17-16 gewonnen. Tijdens het tweede kwart viel de kwaliteit van het spel en met name ook de verdediging weer wat terug. In korte tijd konden de tegenstanders heel veel punten pakken en lieten jullie je een beetje overrompelen. Dit kwart werd dan ook met 8-25 verloren. Wij op de tribune weten niet wat coach Edmar en Paul tegen jullie gezegd hebben tijdens de pauze, maar het effect was onmiddellijk te zien. Zonder zichtbare vermoeidheid ging iedereen weer vol voor de winst. Alles lukte weer en tijdens dit kwart was niet de grootste verdienste dat jullie weer zoveel punten inliepen, maar door goed te verdedigen kwam de tegenpartij ook veel minder tot scoren. Dit kwart met 18-11 gewonnen. Tijdens het laatste kwart konden jullie het fysiek snelle spel niet vast houden. De vermoeidheid sloeg toe en jullie moesten in de Mosquitos jullie meerderen erkennen en verloren met 11-24. De eindstand werd uiteindelijk 54-76.
Voor de supporters op de tribune was het echter wel genieten om dit team te zien spelen. Er is een duidelijke groei te zien in de manier waarop dit team samenspeelt en ook individueel is er bij alle spelers vooruitgang te zien in hun spel en techniek.