Het was 19.15 uur en we begonnen aan de wedstrijd tegen het altijd goede Grasshoppers uit Katwijk. Het team dat startte was Lidwien Arndt, Lotte Broers, Clotide Nzau, Tessa de Rooij en Rebecca Antes. De eerste score was van Lidwien in de 1e minuut. We bleven scoren en hielden de verdediging goed dicht waardoor het in de 6e minuut al 16-0 stond. Ook Cella scoorde voor het eerst haar punten in de wedstrijd! Eindstand 1e periode 26-2. We begonnen aan de 2e periode. Het duurde even voordat we elkaar weer hadden gevonden, maar toen gingen we weer super en bleven we scoren. De lay-ups die altijd weer worden geoefend op de trainingen gingen er in. Ook de schoten gingen er in, alleen de vrije worpen niet allemaal. Maar daar zal weer veel op geoefend gaan worden. Toen ging het belletje en was het rust. Stand 48-8. De 3e periode. Clotide scoorde in de 1e minuut. Daarna kreeg Tessa 2 vrije worpen. Zij scoorde 1 punt. In de 3e minuut werd gescoord door Amelia . Een schot van Rebecca bracht een tussenstand van 56-10. In de 9e minuut kreeg Lotte 2 vrije worpen, waarvan zij 1 punt scoorde. Ook Lidwien haalde vlak voor tijd nog wat punten binnen: 61-11. We begonnen aan de laatste periode waar Lidwien helaas in de 4e minuut het veld moest verlaten met 5 fout. Tessa kwam erin en we speelden door. We zaten in de 8e minuut toen ook Yara haar eerste punten scoorde van deze wedstrijd. En kort daarop scoorde ze nog een keer. De wedstrijd was bijna afgelopen toen Clotide in de laatste secondes ook haar 5e fout maakte maar het maakte niet meer uit want het belletje ging en de wedstrijd was gespeeld. Eindstand 82-20. Een 3e zege dus voor meisjes U14.

Scores: Rebecca 21(P0), Lotte 17 (P2), Lidwien 12(P5), Clotide 12 (P5), Amelia 11(P0)Yara 4 (P1), Tessa 3 (P1) Cella 2 (P0).
Iedereen heeft dus gescoord en goed gespeeld! Goed gedaan meiden en we gaan zo door!